top of page
  • Foto van schrijverSimone van Breda

Zet 25 en 26 juni 2024 vast in je agenda! Ik spreek op het aankomende evenement van Cannabis Europa


Als voorzitter van de Bond van Cannabis Detaillisten ben ik actief betrokken bij het reguleren van cannabis en het professionaliseren van deze industrie. We richten ons op het verschuiven van geldstromen van het criminele circuit naar een gereguleerde markt, altijd in het belang van de volksgezondheid.


De wereldwijde ‘War on Drugs’ heeft gefaald. In plaats van onze volksgezondheid en veiligheid te beschermen, heeft het juist de deur opengezet voor georganiseerde misdaad en economische instabiliteit. Het is tijd voor verandering. Wij pleiten voor een beleid dat niet alleen schade beperkt, maar ook sociale rechtvaardigheid bevordert door middel van decriminalisering en zorgvuldige regulering van de markt. Laten we samen deze cyclus van falen doorbreken en kiezen voor een aanpak die wel werkt.


Dit evenement brengt meer dan 1.500 invloedrijke leiders, investeerders, sleutelfiguren uit de industrie en beleidsmakers samen die bijdragen aan de vooruitgang van de Europese cannabisindustrie. Het biedt een uitstekende kans om te netwerken met topbedrijven, inzichten te vergaren en je onderneming in Europa en verder uit te breiden. Ik sta er naast wereldwijde leiders en belangrijke personen uit zowel de industrie als de overheid.


Onder het thema “Switching Gear to Drive Economic Growth” zullen we onderzoeken hoe cannabis kan bijdragen aan de wereldwijde economie en innovatie en welvaart kan stimuleren in regio’s die deze industrie steunen.


Boek nu je tickets voor Cannabis Europe in Londen en draag bij aan de integratie van cannabis in de reguliere economie, ter bevordering van de volksgezondheid. Ik kijk ernaar uit je daar te zien. Tot dan! 🌱


Met de code VANBREDA10 ontvang je 10% korting. Ga naar www.cannabis-europa.com

3 weergaven0 opmerkingen

Σχόλια


bottom of page